Bæredygtige produkter

Går du også og overvejer, hvordan du kan shoppe mere miljøvenligt og passe lidt ekstra godt på kloden? Så er der masser af muligheder for at shoppe bæredygtigt tøj og økologiske produkter hos Profiltryk, som ikke kun er godt for dig selv, men også for vores planet. 

Hos Profiltryk forhandler vi bæredygtigt tøj og økologiske produkter, som tager hensyn til planeten og menneskene på den. Produkterne er produceret af økologisk bomuld og genbrugsmaterialer, som lever op til de sociale, miljømæssige og dyrevelfærdsmæssige standarder. De fleste af vores varer er certificeret af nedenstående certifikater, som er din sikkerhed for, at produkterne overholder de officielle standarder.  

Hos Profiltryk forhandler vi mange forskellige produkter herunder bl.a. t-shirts, polo-shirts og  hættetrøjer, som kan fås i herre og dame modeller, mange forskellige farver og størrelser. Der findes en herre og dame model i hver produktkategori, hvor priserne er de samme uanset, hvilken model du vælger. 

Nedenfor kan du se et udvalg af vores anbefalede produkter og de dertilhørende priser:

T-shirts: Priseksempel, 100 stk. inkl. 1 tryk i 1 farve pr. stk. kr. 35,95, kan købes i herre og dame model.*
Læs mere om herremodel her.
Læs mere om damemodel her.

Polo-shirts: Priseksempel, 100 stk. inkl. 1 tryk i 1 farve pr. stk. kr. 59,95, kan købes i herre og dame model.*
Læs mere om herremodel her.
Læs mere om damemodel her.

Hættetrøjer: Priseksempel, 100 stk. inkl. 1 tryk i 1 farve pr. stk. kr. 131,95, kan købes i herre og dame model.*
Læs mere om herremodel her.
Læs mere om damemodel her.

Muleposer: Priseksempel, 100 stk. inkl. 1 tryk i 1 farve pr. stk. kr. 22,95.*
Klik her for at læse mere om produktet.

*Produkterne er produceret i økologiske og bæredygtige materialer og priserne er baseret på hvide produkter (muleposer i natur), og er ekskl. opstartsomkostninger, fragt og moms.

Stort udvalg af økologiske og bæredygtige produkter 

Udover over ovenstående produkter, så har vi mange flere på vores hjemmeside. Så hvis du er på udkig efter økologiske og bæredygtige produkter, så kan du tage et kig her. På hjemmesiden har du også mulighed for at kontakte os i forbindelse med yderligere produkter, mere information samt priser. 

Øko Certifikater

Tøjet vi forhandler er lavet hos producenter, som har licenser til nedenstående certifikater og dermed er certifikaterne knyttet til produkterne, og dermed kan du finde en præsentation af nedenstående certifikater i mange af vores produkter.  

ImageGlobal Organic Textile Standard (GOTS) er en af verdens førende certificeringer for tekstiler, der er produceret af økologiske fibre. Hvis du, som virksomhed, ønsker at blive certificeret med GOTS, så skal alle fibre være dyrket og forarbejdet ud fra høje miljømæssige samt toksikologiske standarder. Tilligemed er det obligatorisk for enhver våd forarbejdning, at der er et fungerende anlæg til behandling af spildevand. GOTS-certificerede produkter skal være fremstillet af minimum 70% fibre, og så er det et krav, at alle samarbejdspartnere i produktionsprocessen er certificeret. 

ImageEU’s miljømærke også kaldet EU-Blomsten er det officielle europæiske miljømærke. Når du vælger et produkt med EU-Blomsten, så er du med til at mindske miljøbelastningen, og det er uanset, hvilket produkt du køber, så kan du være sikker på, at det er blandt de bedste i den miljømæssige kategori. Det er det, fordi at hele produktets livscyklus fra råvarer til produktion, forbrug og recirkulering er med i vurderingen, når miljømærkede produkter bliver fastsat. Dermed stilles der høje krav til producenter og virksomheder, hvor det ikke kun skal gavne miljøet, men også kvalitetskravet for at sikre effektive produkter med en lang levetid. Når et produkt holder længe, så begrænses miljøbelastningen af en ny produktion. 

ImageOrganic 100 content standard (OCS) gælder for produkter, som ikke er fødevarer, og som indeholder 95-100% organisk materiale. Certificeringen verificere tilstedeværelsen og mængden af organisk materiale i et slutprodukt, og belyser strømme af råmaterialer fra selve kilden til det endelige produkt. OCS tillader gennemsigtig, konsekvent samt omfattende evaluering og verifikation af krav om, at der er organiske materialer i produkterne. Certifikatet kan benyttes til at fortælle virksomheder og kunder, at materialerne i produktet er sikre, og at virksomheden sælger kvalitet og får, hvad de betaler for.

Image
Standard 100 by OEKO-TEX® produktmærket, også betegnet som “TILTRO TIL TEKSTILER” er et mærke, som de fleste producenter og forbruger kender til. Produktmærket kan sættes på produkter, som lever op til de krav, som er fastsat. Mærket har mange fordele for producenterne, som kan sikre bæredygtig produktion og sikre forbrugeren at produkterne er testet for mere end 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer. 

Image

PETA er et certifikat, som kan sættes på produkter, der udelukkende indeholder veganske materialer. Virksomheder, som kun sælger veganske produkter, kan placere mærket på deres hjemmeside eller andre platforme, så deres kunder ved, at ingen dyr har taget skade under produktionen af produktet. 

Image

Organic Blended content standard er et certifikat, som gælder for produkter, som ikke er fødevarer, og som indeholder 5-100% organisk materiale. Certifikatet verificerer tilstedeværelsen af organisk materiale i et slutprodut, og belyser strømme af råmaterialer fra selve kilden til det endelige produkt. Denne proces verificeres  derefter af en tredjepart, som kan bekræfte, om et slutprodukt indeholder den eksakte mængde af et givent organisk dyrket materiale. Organic Blended content standard tillader gennemsigtig, konsistent og omfattende uafhængig evaluering og verifikation af krav om organisk materiale indhold på produkter.

Kontaktformular 

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information omkring produkter, priser, certifikater, eller andet. Hvis du ønsker et tilbud, så har vi behov for du oplyser os om produkt, farve, antal og vedhæfter en fil med designet der skal laves herunder.

Navn

Firma (valgfrit)

E-mail

Emne

Besked

Send os en fil med dit tryk, hvis du ønsker et tilbud

Forside

Bagside

Venstre ærme

Højre ærme