T-shirts med tryk? Læs vores anbefaling!

T-shirts med trykT-shirts med tryk er fantastisk til at gøre din virksomhed synlig, brande dit produkt, sprede dit statement, eller til at glæde andre ved, at give dem en t-shirt i gave. Vi erfarer at økonomien i budgettet til t-shirts ofte er presset, og vi synes derfor det er vigtigt også at rådgive om billige t-shirts. Da t-shirts med tryk oftest enten skal bruges til reklame eller til salg, så er det vigtigt at undgå mange af de dårlige kvaliteter af t-shirts der findes på markedet.

Der findes mange eksempler på billige t-shirts, som bliver skæve i vask, krymper for meget, eller hvor syningerne går hurtigt i stykker. Det vil være dårlig reklame, eller årsag til mange reklamationer, hvis du bruger disse til reklame eller salg.

Vi har derfor fravalgt t-shirts i så dårlig kvalitet i vores sortiment, da vi skal kunne stå inde for det vi sælger, og fordi vi gerne vil have, at vores kunder kommer igen og er tilfredse. Det betyder ikke, at vi ikke kan tilbyde billige t-shirts med tryk, blot at vores anbefalede t-shirts kan tåle at blive brugt og vasket, og forskellen i prisen er så lille, at den ikke er værd at nævne.

Værd at overveje er det dog, at for blot ca. 5-10 kr. ekstra, så kan du få en noget kraftigere, og noget bedre kvalitet af t-shirt. T-shirts som du kan have i længere tid, og da trykket nok skal holde hele t-shirtens levetid, så er der penge at spare i det lange løb ved at opgradere fra en billig til en god t-shirt. Er du i tvivl, så kan du prøve ved din næste ordre på billige t-shirts, at bestille et par få ekstra t-shirts i en bedre kvalitet, og der vil i fremtiden slet ikke være tvivl om, hvilken t-shirt du først hiver ud af skabet.

Billige t-shirts med tryk vi kan anbefale

Som den billigste løsning på t-shirts med tryk, kan vi anbefale et par modeller fra Fruit of The Loom, B&C, Sol’s og Stedman, som alle ligger meget tæt i pris.

Kraftige t-shirts med tryk vi kan anbefale

Som en løsning på kraftige og gode t-shirts med tryk, kan vi anbefale et par modeller fra Fruit of The Loom, B&C, Sol’s og Russell.

Tips til vedligeholdelse af din t-shirt

Vasketips til T-shirts med tryk

Aldrig tørretumbling. Så er det sagt med det samme. Det er det værste du kan udsætte både t-shirt og tryk for. T-shirten mister hurtigt farve og facon, og trykket kan blive varmet op og begynde at gå i stykker, når det gnider mod trumlen når du tumbler din t-shirt med tryk.

Ved almindelig vask anbefaler vi vask ved 40 grader, som er rigeligt til de fleste former for anvendelse af din t-shirt. Hvis du vender din t-shirt på vrangen når du vasker, så vil både t-shirt og tryk holde sig pænere i længere tid.

Undgå brug af skyllemidler og vaskepulver med blegemidler, da det kan være hårdt for trykket.